Management boeken kopen

Management boeken bespreken we op managementgoeroes.nl. Als je management goeroes bespreekt, dan kom je al snel uit op de boeken die deze goeroes dan geschreven hebben. Het schrijven van management boeken is blijkbaar een minimum vereiste om management goeroe te kunnen worden. Ieder persoon die op deze site wordt beschreven heeft minimaal 3 succesvolle management boeken op zijn of haar naam staan.

Welke management boeken hebben we tot nu toe beschreven?

De besprekingen op managementgoeroes zijn niet zozeer recensies. We vinden het belangrijker en leuker om de belangrijkste theorieën uit het boek met jullie te delen. Dit om duidelijk te maken wat de belangrijkste ideeën van de management goeroe zijn.
Regelmatig zullen we management boeken toevoegen. Heb jij een super goed boek gelezen dat hier besproken moet worden, of wil je zelf een recensie schrijven, laat dan je reactie achter onderaan deze post.

Welke management boeken worden er besproken?

Net als de goeroes die op Managementgoeroes.nl worden besproken zijn ook de management boeken heel divers. Uiteraard bespreken de klassiekers en de boeken die eigenlijk iedere manager gelezen moet hebben, maar komen we een ander interessant boek tegen dan zullen we dat hier uiteraard ook bespreken.

Wat maakt een goed management boek?

Ik denk niet dat hier een antwoord op te geven is, maar de praktijk laat wel zien dat boeken van wetenschappers zoals Philip KoterMichael Porter en Tom Peters wel echt tot de beste management boeken ter wereld worden gerekend. Dit zijn ook eerder studieboeken dan boekjes die je ter inspiratie voor het slapengaan weg leest.

 

 

Deel eenvoudig met je collega's:
Heeft dit artikel je geholpen? Geef een rating of deel het via social media! Vergeet het ook niet op te nemen in je bronvermelding.
3 reacties op “Management boeken kopen
 1. Hallo,

  Graag wil ik u tippen over het ‘managementboek’ Opstaan in het donker, wat werd geschreven door Schrijver/Coach Leo van der Hoeven.

  Het boek gaat over persoonlijk leiderschap en het nieuwe ondernemen. Leo van der Hoeven adviseerde als Personeels- en Organisatieadviseur voorafgaand aan zijn emigratie naar Spanje, zeer succesvol Directies van een 100-tal organisaties in Nederland.

  In Spanje ging hij op een wat rustiger leest als Coach actief, en begeleidde in zijn Guesthouse Dulce Vida in Mallorca, reeds vele Managers tijdens een vakantie, retraite, bij hun persoonlijke zoektocht.

  Opstaan in het donker ontving op bol.com reeds vele lovende reacties. Zie ook de vermeldde website.

  Het boek wordt ter publicatie o.a. warm aanbevolen door Herman Wijffels (oud TOP-man Rabobank en Wereldbank en tegenwoordig Hoogleraar Duurzaamheid. Herman Wijffels berichtte, dit boek kan mensen ten tijde van crisis verder helpen!
  Ook Peter van der Slikke, auteur van het succesvolle boek Ontmaskerd, was erg enthousiast over dit bijzondere biografische boek. Het boek is via vele boekensites bestelbaar, waaronder ook bij Managementboek.nl via http://www.managementboek.nl/zoeken?c=Alle+producten&q=Opstaan+in+het+donker

  Het is uitgebracht als een fraaie pocket, maar de lezer kan het ook als E-book op zijn I-pad, E-reader downloaden. Tevens is het boek bij iedere boekhandel van Nederland bestelbaar!

  De schrijver verneemt graag van u.

  Groet,
  Mallorca/Petra van der Hoeven
  (PR & Marketing Boek Opstaan in het donker)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*