About

Managementgoeroes.nl is de site over management goeroes en de managementmodellen die ze hebben ontwikkeld. Op deze website werken we zoveel mogelijk modellen voor je uit. De makers achter deze site hebben een MSc in Business Administration. Dit delen wij graag met jullie. Daarnaast is deze site een studieobject. Door de modellen uit te werken leren wij deze modellen nog beter te begrijpen.Wij hopen op u begrip mochten we iets toch niet juist begrepen hebben. U kunt altijd uw opbouwende feedback achterlaten 🙂

Vrij gebruik van materialen

De managementmodellen die we behandelen tekenen we vaak uit. U bent vrij om deze modellen te gebruiken in uw presentaties, rapporten of websites. Een verwijzing naar managmenetgoeroes.nl wordt uiteraard wel gewaardeerd.

Partner worden

Heeft u een gerelateerde website, dan staan wij altijd open voor partnerships. Ook schrijven wij graag een gastblog op andere websites om zo de nodige aandacht voor onze website te genereren.

Auteur

Voor scripties is het vaak vereist om de auteur te vermelden. Sommige docenten accepteren het niet als je alleen managementgoeroes.nl als bron opgeeft. Als auteur kan je Rick de Vlieger MSc. vermelden.

Vragen

Mocht u een vraag hebben dan kunt u onderaan een reactie achterlaten. Heeft u een vraag over een specifiek model of managementgoeroe, laat dan aub uw reactie achter bij het betreffende artikel of ga naar ons forum. U geeft dan ook andere lezers de kans te reageren.

Contact

Uiteraard kunt u ons ook emailen. Dit kan naar [email protected] managementgoeroes.nl

 

Deel eenvoudig met je collega's:
Heeft dit artikel je geholpen? Geef een rating of deel het via social media! Vergeet het ook niet op te nemen in je bronvermelding.
About, 2.05 / 5 (20 votes)
5 reacties op “About
 1. Eduardo schreef:

  Hallo,

  Ik ben een student aan de HVA en voor mijn onderzoek moet ik het 7s Model van McKinsey gebruiken. de informatie die ik op deze site gevonden heb is zeer behulpzaam geweest. ik heb echter nog 1 vraag. Ik snap niet hoe ik gebruik kan maken van de matrix. ik zou dat wel graag willen want hierdoor is het mogelijk om in 1 opslag de samenhang te zien. is het misschien mogelijk dat u mij meer uitleg over het gebruik van de matrix kan geven.

  bij voorbaat dank.

  mvg,

  Eduardo

 2. Floor van der Kolk schreef:

  Hallo,

  Voor school moet ik een opdracht doen over het 7s model,
  hiervoor gebruik ik uw site. Omdat dit een bron is die ik gebruik, heb ik uw naam nodig. Anders geld het niet als een bruikbare bron.

  M.v.g

  Floor van der Kolk
  student Windesheim

 3. Halez schreef:

  Hallo, ik ben momenteel bezig met mijn project voor school, HBO Rechten. IK heb gebruik gemaakt van jullie website, wat erg nuttig was.

  Mijn vraag is of jullie mij de auteur kunnen doorgeven van het stukje informatie over’ wet van remmende voorsporong’. Ik moet namelijk de bron en auteur vermelden en die zie ik nergens staan.

  BVD!

 4. Ricky Stehouwer schreef:

  ik zou in mijn studieopdracht graag een correctere bron verwijzing willen gebruiken van uw stukken. Ten 1e om de credits daar te geven waar ze horen, ten 2e om de betrouwbaarheid voor mijn docent zo duidelijk mogelijk te maken. Wie is de auteur?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

*